Ante Ivas kandidat ‘Loze’ za gradonačelnika Vodica

Ivica Ledenko, čelnik lokalne političke platforme ‘Loza’ predstavio je danas u Šibeniku kandidata za gradonačelnika Vodice Antu Ivasa, kandidata za dogradonačelnika Gorana Vlahova, te programskog stratega Antu Čičin Šaina.

Predstavnici Loze istaknuli su kako danas svjedočimo pretvaranju političkih stranaka u interesne skupine za  ostvarivanje svojih grupnih i pojedinačnih interesa.

Upravo zbog toga, navode iz ‘Loze’, njihova je platforma okupila tim ljudi koji promišljaju drugačije, kojima je dosta neučinkovitog vladanja i nepotizma.

Tim ‘Loze’, kazali su predstavnici te platforme, predstavlja stručnost, domoljublje i poštenje.

Ante Ivas istaknuo je kako sa svojim timom od Vodica želi napraviti prepoznatljivu, modernu i uspješnu sredinu za život.

Govoreći o konkretnim programskim smjernicama kojima će se ‘Loza’ voditi u Vodicama, Ivas je istaknuo kako će se zalagati za stavljanje u funkciju nove plaže na način povezivanja obale i otoka, potom za razvoj športskog i zdravstvenog turizma, za brendiranje poljoprivrednih autohtonih proizvoda, te za oživljavanje industrijske zone Čista Velika.

‘Lozini’ kandidati također će tražiti premještanje ACY marine iz vodičkog gradskog središta, te izgradnju marine na Prvić Šepurini, a osim za izgradnju novih prometnica,’Loza’ će ‘gurati’ i projekte izgradnje sve potrebne infrastrukture na rubnim djelovanja grada.

Ante Čičin Šain pozvao je Vodičane da prestanu živjeti od prodaje djedovine, te da počnu proizvoditi znanje i prednjačiti njime.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.