Ante Kulušić opet u predsjedništvu HDZ-a!

Ante Kulušić, saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik Županijskog odbora te stranke u Šibensko-kninskoj županiji, prošlog je tjedna primljen u stranačko Predsjedništvo. Odluku o pridruživanju Kulušića Predsjedništvu HDZ-a donio je predsjednik stranke Tomislav Karamarko sa svojim užim timom, a uvažavajući njegov odličan rezultat na lokalnim izborima na području Šibensko-kninske županije. Uz Kulušića, u stranačko predsjedništvo pridružen je i Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije, također zbog dobrih izbornih rezultata.

Na istoj sjednici, kako doznajemo, zbog izbornog podbačaja , odlukom Predsjedništva, raspuštena su četiri HDZ-ova županijska odbora – osječko-baranjski, istarski, sisačko-moslavački i bjelovarsko-bilogorski.

Ante Kulušić bio je suzdržan u komentaru. U kratkoj izjavi kazao je kako je vrh stranke ovom prilikom vodio računa o izbornim pobjednicima i gubitnicima. Na pitanje koliko je njegovo pridruživanje stranačkom Predsjedništvu priznanje lokalnom HDZ-ovom ogranku, Kulušić odgovara:

– To je priznanje svim HDZ-ovcima u Šibensko-kninskoj županiji zbog ostvarene pobjede.

Kažimo kako je Glas Slavonije nedavno objavio da je na istoj sjednici Predsjedništva odlučeno kako će povjerenik osječkog HDZ-a do odabira novog predsjednika Županijskog odbora biti glavni tajnik stranke Milijan Brkić. Dokaz je to, navode u Glasu Slavonije, da je Karamarko ozbiljno shvatio izborni poraz, kako u Osijeku, tako i u ostalim sredinama u kojima HDZ nije ostvario dobar rezultat.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.