Ante Rukavina poziva Šibenčane da se pridruže projektu ‘Pokreni se’

Najljepša ljetna pozornica, Trg Republike Hrvatske tik do šibenske katedrale u ponedjeljak 18. kolovoza od 18 sati, biti će jedinstveno ljetno vježbalište. Nakon prošlomjesečne odgode zbog loših vremenskih prilika, projekt Pokreni se u Šibeniku promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja. Projekt je podržao i nogometaš, Šibenčanin Ante Rukavina koji poziva sve sugrađane i njihove goste da se pridruže vježbanju.

– Šibenik je idealan grad za bavljenje sportom i razvoj sportskih aktivnosti još od ranog djetinjstva. Moja nogometna karijera započeta je u Šibeniku koji mi je dao iznimno mnogo!” – izjavio je nogometaš Ante Rukavina i dodao: “Obožavam rekreaciju i treniranje u mom gradu, naročito volim park Šubićevac koji je idealno mjesto za vježbu. Pozivam sve moje sugrađane da se pokrenu idućeg četvrka kod šibenske katedrale, neka to onima koji nisu aktivni bude početak jednog zdravijeg i aktivnijeg života, a nama koji se bavimo sportom nastavak aktivnosti i u vrućim ljetnim mjesecima!”

Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo. Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo.

Ante Rukavina poziva sve Šibenčane da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kinetaelastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućio je dolazak tima na dubrovačko vježbanje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.