Antonia Gulin prva na mitingu Zlatni Medvjed 2014!

Na tradicionalnom najjačem plivačkom mitingu koji se održava na Šalati početkom lipnja, PK MORE nastupio je s troje plivača. Među 310 plivača iz 35 kluba iz BiH, Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske nastupile su dvije plivačice Antonia Gulin ’97 i Martina Skelin ’99 te plivač Petar Krešimir Marasović ’97.

Za Petra je ovaj miting bio završetak napornog treniranja pred opuštajući period za nadolazeće natjecanje. Naime, već za tri tjedna sudjelovat će na Prvenstvu Europe za juniore u Nizozemskoj gdje će braniti nacionalne boje.

Za cure je to bilo posljednje kontrolno natjecanje na kojem su pokazale da možemo očekivatio odlične rezultate pred Prvenstvo Hrvatske koje će se održati krajem srpnja. Martina Skelin s petim mjestom na 800m slobodno u ukupnom plasmanu pokazala je svoja nastojanja u ovoj disciplini.

Antonia Gulin svojim nastupom u disciplini 50m leptir i osvojenim prvim mjestom u apsolutnoj kategoriji s isplivanim vremenom 28,28 sek potvrđuje da je jedna od najtalentiranijih plivačica u Hrvatskoj u ovoj disciplini. Bila je najbrža i ovaj put je uspjela pobijediti slovensku rekorderku Katju Hajdinjak, inače, članicu plivačkog tima univerziteta Arizona i našu dobru poznanicu s višegodišnjih zajedničkih ljetnih treninga u Crnici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.