Antonija Mišura: Najbliži me iz šale zovu ‘vijećnice’

Šibenska košarkašica, najljepša hrvatska sportašica i najljepša natjecateljica Olimpijskih igara Antonija Mišura od jučer je i – političarka. Na listi HDZ-a ova je mlada svestrana djevojka ušla u Gradsko vijeće. Posljednjih tjedana atraktivna je plavuša zainteresirala mnoge svojim političkim angažmanom, no ona sama na taj će interes samo odmahnuti rukom i pojasniti kako je politika za nju bila ‘prirodni put’.

Šarmantna Šibenčanka danas će čak kazati kako je njezina velika želja bila da se uključi u politiku iz jednostavnog razloga što svojim idejama, a ne krije da ih ima, želi pomoći svima, osobito mladima i sportašima.

– Živimo u lijepom gradu, ali on nije iskorišten do kraja i to me čini tužnom – požalila nam se danas Antonija. Na pitanje kako su njezinu novu ulogu prihvatili roditelji i dugogodišnji dečko, Antonija sa smješkom odvraća da je od jučer iz šale zovu ‘vijećnice’.

PODRŠKA NAJBLIŽIH

– Svi moji najbliži jako su sretni zbog mene. Zapravo im je najvažnije da sam ja sretna i pružili su mi bezuvjetnu podršku – kaže šibenska ljepotica.

Na pitanje kako će stići kombinirati obveze u Gradskom vijeću i naporne treninge te angažman u Toulouseu, Antonija odvraća kako ima tek 25 godina, te kako je uz to sportašica, a kao svaki pravi sportaš ima sportsku disciplinu.

– Naviknuta sam na veliki trud i brz tempo, vjerujem da mogu sve to stići. A kad netko ima volje, sve se može – navodi Antonija.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.