Antonu Dobri privremeni šank na Banju, a izvođaču penali zbog kašnjenja

Jutros je u Uredu gradonačelnika održan sastanak na temu završetka radova na ugostiteljskom objektu na plaži Banj čiji je koncesionar šibenski ugostitelj Anton Dobra. Sastanku su, uz gradonačelnika Željka Burića i koncesionara, prisustvovali pročelnik Odjela za komunalnu djelatnost Miroslav Lucić i projektant Damir Lasinović.

Dogovoreno je kako će Grad koncesionaru dati dozvolu za postavljanje privremenog šanka  na Banju u okviru postojećeg ugovora s obzirom da je, zbog kašnjenja radova, probijen rok od 1. lipnja kada je je Dobra trebao ući u objekt. Također, izvođačima koji kasne s radovima obračunavat će se penali.

Podsjetimo, gradonačelnik Burić jučer je obišao gradilište na Banju te izrazio svoje nezadovoljstvo zatečenim stanjem budući da, kako je rekao, Grad uredno izvršava svoje obveze prema izvođaču koji i dalje kasni s rokovima.

Na plažu Banj poslat će se djelatnici Zelenila i Gradske čistoće kako bi je uredili za predstojeću kupališnu sezonu, ali i kako bi sve bilo spremno za masovno gledanje utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Brazila na otvorenom kod igrališta. Grad će u tu svrhu nabaviti i kemijske WC-ove.

Stigao je i novi oblutak za plažu pa je dogovoreno kako će se isti čim prije na njoj postaviti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.