Aurora Club: Zatvarnje party sezone uz Marca Baileya

Marco Bailey, belgijski kralj techno vibracija, zatvorit će sezonu elektronske glazbe Aurore, u petak, 19. rujna. Na partiju za koji je karta u pretprodaji 60 kn zasvirat će i provjerene dalmatinske snage Pero-Fullhouse, Edy C., te Juri Paik i Scheva.

Odličnu sezonu partijanja u primoštenskom klubu obilježili su nastupi DJ Antoinea, Chuckiea, Cristiana Varele, Fedde Le Granda, Oxie i Marka Nastića.

Bailey u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa. Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.

Marco Bailey je u veljači 2013.g. objavio svoj posljednji album High Volume, koji je u međuvremenu i remixiran. U 20-godišnjoj karijeri izdao je preko 70 izdanja za široku paletu etiketa, poput Bedrock, Toolroom i Drumcode, ali i za svoju MB Elektronics. Na njoj je izašao i posljednji album kao jubilarno 100. izdanje. Album je prožet raznim glazbenim stilovima, od za Baileya prepoznatljivog techna, preko tech housea, pa i nekoliko downtempo, ambientalnih stvari.

Marco Bailey: “No nonsense, just great music. Techno is pure energy. Giving you one hundred percent to make people feel good. Keep an open mind and you’ll get the proper respect.”

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.