Bandić sutra u Šibeniku, sve je spremno za veliki lipanjski Pink Wing projekt

U ponedjeljak, 10. travnja u mandalinskom će D-Resortu biti predstavljen Pink Wing, jedinstveni gastro-turistički projekt koji okuplja preko 150 VIP automobilskih entuzijasta i koji se od 17. do 19. lipnja 2016. prvi put održava u Hrvatskoj.

Obzirom da su u projekt uključeni gradovi Zagreb, Zadar i Šibenik, osim organizacijskog tima Pink Winga i turističkih zajednica gradova, na konferenciji za medije ususret velikom događaju, obratit će se i šibenski gradonačelnik Željko Burić, zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, kao i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Kako doznajemo od Roberta Bajsa iz Pink Wing produkcije, cilj je okupiti visoko pozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i menadžere, te im kroz druženje i uživanje u svim pogodnostima ovog eventa pružiti nezaboravni vikend doživljaj.

bajs

– Trodnevni event je gastro, turističkog, ali i humanitarnog karaktera, polazište je u Zagrebu, a krajnje odredište šibenski D-Resort. Zamišljena ruta prolazi kroz neke od najljepših krajolika u Hrvatskoj – tvrdi Bajs.

Podsjetimo, krajem kolovoza prošle godine, skupocjeni Pink Wing automobili mamili su poglede na šibenskoj rivi za potrebe snimanja promo filma, zatim je u u siječnju u Šibeniku održana audicija za hostese, a sada konačno znamo o čemu je riječ.

hostese

Krešimirovom se gradu tako sprema još jedna velika reklama jer prekrasni kadrovi iz našeg kraja, po završetku događaja, obići će svijet.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.