Beach rugby i Jadranske igre sutra na plaži Banj

Nakon zadarske regije, karavana Jadranskih igara putuje prema jugu, a naša prva stanica je grad Šibenik – točnije nova gradska plaža Banj gdje će se u subotu 12. srpnja održati još jedne kvalifikacije pete sezone Jadranskih igara.

Najbolja ljetna zabava na Jadranu u Šibenik dolazi prvi put, a većini ekipa ovo će biti prvi nastup na Jadranskim igrama. Odbojkaši, ragbijaši i ostali sportaši zamijenit će svoje sportske rekvizite za naše kašete, kostime tovara i konop te će pokušati izboriti što bolji rezultat.

Igre su na rasporedu u 19:30 sati, a do tada ćemo uživati u još jednom sportskom programu. Povodom treće godine postojanja Ragbi kluba Šibenik, na Banju će se istog dana u popodnevnim satima održati prvi Beach rugby turnir, na kojem će nastupiti deset ekipa iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Nakon što odrade svoj turnir, ekipe Old Bastardz (Zagreb), Sinj te Šibenik pridružit će se na terenu Jadranskih igara.

Organizatori ovog događaja, Turistička zajednica grada Šibenika, Grad Šibenik i agencija Adria events s nestrpljenjem iščekuju Jadranske igre u Šibeniku te pozivaju sve ljude željne dobre zabave da se pridruže sutra na Banju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.