Bernay’s Propaganda ponovno u Šibeniku u sklopu SuperUha

Nova festivalska uzdanica s potpisom Mate Škugora  SuperUho ide dalje. Točnije, lista izvođača od jutros je bogatija za još jedno ime i to strano. Nakon Black Lipsa i ChelseaWolfe, te domaćica Diskodelija i ABOP (After je bolji od partyja) poznat je naziv još jednog benda, a radi se o makedonskom bendu Bernay’s Propagdana.

Bernay’s Propaganda prvi put su svirali u Šibeniku na prvom Terraneu, a potom i na eventu ‘Dva koncerta i promocija knjige za nula kuna’ u organizaciji tadašnje Glazbene udruge ‘Šibenski kanal’ pa slobodno možemo kazati kako se radi o bendu koji nije apsolutna nepoznanica domaćoj publici, a  trenutačno osvajaju američko tržište gdje su na turneji.

SuperUho održava se u periodu od 3. do 5. kolovoza, u Š ibeniku, a ulaznice za festival kojeg mnogi vide kao intimnijeg nasljednika Terranea mogu se kupiti u Dallas Music Shopu, klubu Azimut i to po cijeni od 250,00 kuna koja će ‘narasti’ nakon 11. svibnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.