Besplatni seminari POU ‘Libar’ za poduzetnike

Pučko otvoreno učilište Libar iz Šibenika u suradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Šibenik početkom prosinca 2012. godine organizira besplatne seminare u okviru projekta ‘Obrazovanje za poduzetništvo 2012.’. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima koji započinju poduzetničku aktivnost te poduzetnicima u fazi rasta i razvoja.

Cilj edukativnog programa je povećanje kompetencija, stjecanje novih znanja i vještina te učenje na primjerima iz prakse u uvjetima kompleksnog i nesigurnog okruženja u kojem posluju mala i srednja poduzeća. U sklopu programa edukacije bit će obrađene vrlo atraktivne i korisne teme iz područja informatike, poduzetničkih pothvata, tema vezanih za pretpristupne fondove i EU projekte, a polaznici dobivaju uvjerenje o završenom seminaru.

 TEMATSKE CJELINE

Program edukacije sastoji se od slijedećih tematskih cjelina: Osnove poduzetništva (kako postati poduzetnik, osnovna informatička znanja, poslovni plan, franšiza za poduzetnike početnike, europska potvrda poslovnih kompetencija), Poduzetnik u EU (kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz pretpristupnih fondova, kako provoditi EU projekt, zakonodavstvo u EU),  Obrazovanje obrtnika (financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu), Obrazovanje zadrugara (zadružno poduzetništvo).

Edukacija se održava u prosincu 2012. godine te kroz siječanj i veljaču 2013. godine, u prostoru POU Libar u Šibeniku, na adresi Draga 1 (nasuprot autobusnog kolodvora). Seminari su besplatni, a provodit će se u poslijepodnevnim satima. Iskusni predavači omogućit će poduzetnicima kvalitetnu edukaciju, a pozitivne ocjene i pohvale prijašnjih polaznika dokaz su stručnih i korisnih edukacija.

Prvi seminar održat će se 28. studenog pod nazivom ‘Financijsko ekonomsko poslovanje u obrtu’ na kojem će se kroz interaktivne radionice obraditi teme aktualnih odrednica poreznog sustava, platnog prometa i osiguravanja naplate, specifičnosti vođenja poslovnih knjiga u obrtu i upravljanja troškovima. Radne grupe ograničene su zbog ostvarenja individualnog pristupa u radu te osiguranja kvalitete seminara.

Prijave za pohađanje seminara primaju se najkasnije 2 dana prije početka seminara e-mailom, faxom ili direktnim kontaktom na broj022/201 172, 201 175 ili email: info@libar.net.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.