Biciklistički maraton od Zagreba do Vodica za poginule kornatske vatrogasce

DVD Sesvetski Kraljevec i BK Sutla u spomen na vatrogasce koji su izgubili život u kornatskoj tragediji 2007. godine organiziraju Biciklistički maraton za kornatske vatrogasce na relaciji Zagreb-Vodice.
Na maratonu će sudjelovati veći broj vatrogasaca i biciklista rekreativaca a broj sudionika limitiran je na 100 sudionika.

Ideja je nastala od strane nekoliko prijatelja biciklista iz DVD-a Sesvetski Kreljevec koji su nas pitali dali bi smo sa njima željeli organizirati biciklistički maraton povodom obljetnice kornatske tragedije– rekao nam je Zlatko Matijević, predsjednik BK Sutla

Naravno da smo prihvatili i zajednički krenuli u organizaciju još prošle godine krajem 9. mjeseca. Iz Zagreba se kreće u Četvrtak, 28.08.2014. u 07:00 sati ispred Arena Centra u Novom Zagrebu.
Plan je da biciklisti maratonci sudjeluju u Mimohodu sjećanja nakon kojega bi se lagano pripremali za povratak u Zagreb.

Za sada brojimo 39 sudionika od kojih je 17 vatrogasaca iz raznih krajeva Hrvatske. Prijave za maraton završavaju danas u ponoć.

Uplate kotizacija koje potvrđuju prijavu zatvaraju se sa 22.08.2014. kada ćemo znati točan broj sudionika biciklističkog maratona – kazao je na kraju Zlatko Matijević

Više informacija možete dobiti na facebook stranici https://www.facebook.com/bmzkv

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.