Bitka za županiju: HSU se pridružio Kolaciji SDP-a, HNS-a i HSLS-a

Otprije potpisanom sporazumu o zajedničkom izlasku na izbore za župana i Županijsku skupštinu Koalicije SDP-a, HNS-a i HSlS-a, u utorak se pridružila i Hrvatska stranka umirovljenika. Aneks sporazuma o koaliranju potpisao je jedan od čelnika šibensko-kninskog ogranka HSU-a Ivan-Đani Stipaničev, a ‘parafirali’ su ga predsjednica ŽO-a SDP-a Anita Bara, predsjednik županijske organizacije HNS-a Petar Baranović i Joso Slamić, predsjednik županijske organizacije HSLS-a.

– Pristupili smo ovoj koaliciji jer smatramo da ona može kvalitetno voditi Šibensko-kninsku županiju, a u cilju poboljšanja životnog standarda cjelokupne umirovljeničke populacije – kazao je Ivan-Đani Stipaničev iz HSU-a.

Kao što je poznato, kandidatkinja  ove koalicije na izborima za šibensko-kninsku županiju je Anita Bara, dok su kandidati za njezine zamjenike haenesovac Petar Mišura i Joso Slamić, čelonik HSLS-a.

POBJEDNIČKA KOALICIJA

sdp-hns-hsls-hsu2

– Ovo je pobjednička koalicija, koja će dolaskom vlast svojom znanjem i iskustvom umnogome pridonijeti poboljšanju života šibensko-kninskih umirovljenika i biti stalna potpora u ostvarivanju njihovih potreba. U tom cilju donijet ćemo i kvalitetan socijalno-zdravstveni program za umirovljeničku populaciju – rekla je Anita Bara.

Ćelnik šibensko-kninskog HNS-a Petar Baranovič izrazio je zadovoljstvo što je ovim činom dosadašnja uspješna suradnja ovih stranaka na državnoj razini, spuštena i na razinu županije. Kao prioritet ove koalicije, Baranović je najavio realizaciju projekata izgradnje umirovljeničkih domova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.