BODULSKA PRIPETAVANJA: U subotu završni obračun na Jadriji!

Nakon Prvić-Luke i Zlarina, popularna sportsko-zabavna manifestacija ‘Bodulska pripetavanja’ stigla je do svoje treće i završne postaje. Naime, u subotu s početkom u 15,30 sati na šibenskom gradskom kupališta Jadrija održat će završni obračun bodula, koji će dati ukupnog pobjednika pripetavanja.

Pred odlučujući susret na Jadriji, u ukupnom poretku vodi ekipa Kaprija sa 61 bodom, ispred Jadrije koja ima dva boda manje.

Treću poziciju drži Zlarin s 58 bodova, a četvrtu Žirje s 49 bodova. Na začelju su Prvić-Luka sa 21 i Prvić-Šepurina sa 18 bodova. Dakle, zbog male bodovne razlike iz dosadašnjih susreta, pobjednika treba tražiti između Kaprija, Jadrije i Zlarina. Stoga, će zasigurno pitanje pobjednika biti neizvjesno do posljednje discipline – potezanja konopa. Inače, kao i do sada ekipe će se natjecati u vaterpolu, balotama, daljinskom plivanju, malom nogometu te u briškuli i trešeti u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Večeras, s početkom u 20 sati na Žirju će se održati ‘Večer bodulske kulture’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.