BOŽIĆNI SAJAM: Grad Šibenik raspisao natječaj za štandove i drvene kućice, prijavite se na vrijeme

Adventski sajam, u sklopu božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“, organizirat će se u Perivoju Roberta Visiania i na dijelu Trga Ivana Gorana Kovačića, u razdoblju od 06. prosinca 2014.do 06. siječnja 2015.godine.

Danas je raspisan Javni poziv za korištenje javne površine na navedenim lokacijama, kojim se pozivaju pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe koje u svom asortimanu imaju: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane prirodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi ( med, vino, rakija,,,) i ugostitelji na iskaz interesa za sudjelovanjem na Adventskom sajmu koji se održava u  sklopu  božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“.

„Pozivaju se zainteresirani, koji svoje proizvode žele izložiti u drvenim kućicama, dimenzija 2.8 x 1.6, i 4 x 3, te štandovima 2.00 x 1.00 m, s osiguranim strujnim priključkom, da iskažu interes za sudjelovanjem. Ukoliko zainteresirani izlagači imaju svoju drvenu kućicu ili štand na kojima žele izlagati, trebaju, u Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom, donijeti fotografiju na temelju koje će  se odlučiti jesu li isti prikladni, odnosno uklapaju li se vizualno u koncept manifestacije.“naglašava pročelnik Tihomir Paškov, te poziva sve zainteresirane da se za sve dodatne informacije i pojašnjenja jave u isti Odjel, gdje se i podnose zahtjevi za dodjelom lokacije., u roku od 15 dana od dana objavljivanja poziva na internetskim stranicama Grada Šibenika.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.