Braća Bajić zbog višestrukog silovanja 4. veljače pred sucem u Zagrebu

Nakon što im je Županijski sud u Zagrebu u studenom prošle godine potvrdio optužnicu za višestruko silovanje, braći Bajić određeno je pripremno ročište. Pred sucem će se dvojica kick-boksača Zlatko (22) i Igor (23) o krivnji očitovati 4. veljače u 9 sati u Zagrebu. Predsjednik Sudskog vijeća je sudac Zdravko Majerović, a ročište nije otvoreno za javnost.

– Odluka o javnosti daljnjeg tijeka rasprave bit će donijeta naknadno – kazao je za Šibenski portal glasnogovornik zagrebačkog suda Krešimir Devčić.

Podsjetimo, dvojicu Šibenčana tereti se da su 29. srpnja 2013. godine u stanu u Zagrebu mladu djevojku pozvali na druženje te joj prijetili premlaćivanjem ako ne pristane na spolni odnos. Vidjevši da se ne da, prema navodima tužiteljstva, 22-godišnjak ju je snažno ošamario pa je ona pala na tlo, nakon čega mu se u višestrukom silovanju pridružio i godinu dana stariji brat.

FOTO: Ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.