Burić: Funkcioniranje kluba Azimut nikada nije bilo upitno niti će biti

Gradonačelnik Željko Burić jutros se na svojom službenoj Facebook stranici oglasio na temu kluba Azimut. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

Status i funkcioniranje kluba Azimut nikada nije bilo upitno niti će biti. Naprotiv, s ljudima koji vode klub zajednički smo počeli s projektom Nove u Docu, nastavili s projektom Budi u điru, koordinirali zajednički istup svih ugostitelja u Docu i rezultat toga je prepoznatljivost Šibenika i njegove ponude.

Što se konkretnog slučaja tiče, u njega su uključene institucije, odnosno službe koje nisu pod ingerencijom Grada i čiji rad i postupke, shodno tome, ne možemo komentirati. Ono što je zadatak šibenske gradske uprave i što ćemo nastaviti činiti jest tražiti kompromisna rješenja i suradnju između onih koji stanuju u gradu i onih koji su ga učinili prepoznatljivim. Žalosno je jedino to što neki koriste aktualnu situaciju kako bi skupili sitne političke poene, no o tome ne namjeravam dalje raspravljati.

Naši gosti čitave sezone su imali priliku svjedočiti jednom inovativnom i novom pristupu u turizmu koji neupitno donosi dobre rezultate. Šibenik se pokrenuo i ide u pravom smjeru te samo tolerancijom jednih prema drugima možemo dalje razvijati našu sredinu, zaključuje gradonačelnik.

Na ovu temu osvrnuo se jutros i dogradonačelnik Danijel Mileta koji smatra kako Šibenik mora razvijati zabavnu ponudu. 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.