Burić uputio dopis HBOR-u da saniraju zapuštene prostore pored dječjeg vrtića na Šubićevcu

Gradonačelnik Željko Burić obišao je zgrade na Šubićevcu, na adresi Ivana bana Mažuranića 1-3, u čijem prizemlju se nalaze zapušteni i uništeni prostori, puni smeća te je uputio dopis HBOR-u da hitno sanira spomenuti prostor.

subicevac zgrada 1

Riječ je o prostorima u prizemlju zgrada koje gledaju prema stadionu, u blizini dječjeg vrtića, a nekada su bili vlasništvo tvrtke koja je u međuvremenu prestala s radom.

Kako je uvidom u zemljišne knjige utvrđeno da je kao vlasnik upisana Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) gradonačelnik je uputio dopis predsjedniku Uprave Antonu Kovačevu, sa zamolbom da banka prostore očisti, dezinficira i ogradi do stavljanja u funkciju.

gradonacelnik subicevac

-Molim Vas za stanje u prostorima što hitnije sanirate, s obzirom da ono što sam zatekao nije prihvatljivo kako za Grad i njegove građane, tako i za HBOR. U suprotnom bit ću primoran dati nalog da se navedeno učini, ali o vašem trošku, kao vlasnika – stoji u pismu gradonačelnika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.