Čače: Uvijek ću stati uz većinu

Na današnjoj konferenciji za medije Ante Gašperov Čače pokušao je svim građanima Šibenika objasniti zašto je glasao protiv prijedloga SDP-a na prošloj sjednici Gradskog vijeća, a da se naplata komunalnih naknada vrati na staro, na ono prije nego li ju je aktualna gradska vlast podigla za sto posto.

– To su mi mnogi građani zamjerili, ali ja sam glasao protiv jer sam shvatio da se radi o igrokazu HDZ- a i SDP- a. Glasanjem protiv htio sam napokon postići da se točno zna tko je u Gradskom vijeću vlast, a tko opozicija. Isto tako, plan mi je u iduća četiri mjeseca ispuniti sve stavke iz svog programa, među kojima je i ta komunalna naknada. Ako u tome ne uspijem, pozvat ću čak i opoziciju da zajedno glasujemo za smanjenje ovlasti gradonačelnika- pokušao je objasniti svoje stavove Ante Gašperov Čače, koji je na konferenciju došao s maskom klauna, jer je, kako kaže vrijeme maškara.

čače2

Iz istih pobuda, kaže on, glasovao je i za Andriju Španju za mjesto ravnatelja Javne ustanove športskih objekata.

– Kolege iz HSP AS- a su još mladi, treba im još utakmica u nogama, a ovim sam im htio pokazati da se ključne stvari moraju dogovoriti prije sjednica Gradskog vijeća. Isto tako, htio sam i HDZ- pokazati da moraju uvažavati svoje koalicijske partnere- kaže ČaČe.

Na kraju dosta konfuzne konferencije rekao je i da on sebe smatra vlašću u gradu, i da će uvijek stati uz većinu, te da mu se takav status mora i priznati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.