Čak i stranci zainteresirani za klub na Banju

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na šibenskoj plaži Banj bit će zaključen početkom ožujka kada će biti otvorene pristigle ponude. Riječ je o novoizgrađenom objektu na novoj gradskoj plaži u kojem će biti smješten ugostiteljski objekt, ukupne površine oko 400 metara četvornih. Kako doznajemo od šibenskog dogradonačelnika Danijela Milete, objekt ima prizemlje i kat s terasom, te galeriju od tridesetak metara četvornih. Mileta navodi kako je namjena prostora strogo određena i odnosi se na caffe bar, snack bar ili fastfood, s mogućnošću otvaranja noćnog kluba, što će Šibenčanima biti osobito zanimljivo. Ipak, u objektu neće biti moguće otvoriti restoran ili pečenjarnicu. Ovakav plan, kaže Mileta, napravljen je temeljem interesa potencijalnih izvođača, kako bi projekt bio održiv i isplativ.

PISMA NAMJERE

– Prije samog natječaja u gradsku je upravu stiglo nekoliko pisama namjere potencijalnih zakupoprimaca, s kojima su obavljeni razgovori u cilju dobivanja informacija koji je koncept na Banju primjenjiv, a usto prihvatljiv na tržištu. Moram kazati kako smo iz pisama namjere dobili kvalitetne informacije, no i kako je projekt polučio interes čak i kod stranih ugostitelja koji su nam dostavili svoje prijedloge – kaže Mileta. Na natječaju koji je raspisan u veljači ove godine radili su skoro svi pročelnici Grada Šibenika.

ODRŽAVANJE WC-A

Natječajem je propisano kako je cijena najamnine objekta 15 tisuća kuna mjesečno plus PDV. Također se navodi kako objekt nije u cijelosti uređen, već radove treba završiti novi najmoprimac i to najkasnije do sezone, budući da objekt mora biti otvoren na ljeto 2014. godine.

Određeno je, također, kako budući najmoprimac objekta na Banju mora preuzeti i održavanje sanitarnih čvorova na plaži, iako oni nisu predmet najma.

– Gradska čistoća d.o.o. nije izrazila želju da upravlja javnim sanitarnim čvorom u sklopu objekta na plaži, pa će njime upravljati i održavati ga budući najmoprimac i to najmanje od 1.lipnja do 30. rujna. Pod ingerencijom najmoprimca bit će i tuševi na plaži – kaže Mileta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.