Češki ministar unutarnjih poslova posjetio Šibenik

Ministar unutarnjih poslova Republike Češke g. Milan Chovanec sa svojom delegacijom, jučer je  posjetio  Šibenik. U postaji su ga dočekali i policijski službenici češke policije koji su na ispomoći u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj u sklopu mjera Projekta sigurne turističke sezone Ivana Černakova i Aleksandar Kljunič.

Na radnom sastanku održanom u Policijskoj postaji su razmijenjena iskustva u radu policija ovih dviju zemalja, te je istaknut značaj  boravka i pomoći čeških policijskih službenika tijekom turističke sezone.

policija1

Ovom prilikom su se predstavnici Češke Republike upoznali sa zadaćama i poslovima koje njihovi policijski službenici obavljaju i načinom na koji pomažu našim policijskim službenicima na području Šibenika i Vodica gdje su raspoređeni , a posebice u odnosu na unaprjeđenje komunikacije i suradnje s turistima iz njihove zemlje, te prevenciji kaznenih djela i prekršaja, kao i u unaprjeđenju sigurnosti prometa.

Na samom kraju su svi zajedno prošetali i patrolirali područjem plaže hotelsko-turističkog naselja Solaris na kojoj ljetuje znatan broj čeških turista.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.