Četvrta po redu Kulturaljka, javne tribine, Brkovi i Pipsi

Udruga P.A.R.K. četvrtu godinu za redom organizira dvodijelnu kulturno-glazbenu manifestaciju Kulturaljka koja ima jasan cilj a to je borba za dobivanje prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku.

Ove godine u planu je organizirati javnu tribinu  17. travnja u Gradskoj knjižnici Šibenik na kojoj će predstavnici više gradskih udruga govoriti o problemu ne imanja prostora, o teškoćama na koje nailaze te ponuditi realna rješenja problema. Nakon prezentacije otvoriti će se javna rasprava gdje će svi posjetitelji moći izmijeniti pitanja sa gradskim ocima vezano za temu. Uz to na štandu na poljani sakupljati će se potpisi potpore u vidu peticije za dobivanje prostora.

Koncertni dio manifestacije održat će se 19. travnja u subotu pod hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova gdje će se također na ulazu nastaviti skupljanje potpisa. Nastupaju tri benda (Mort, Pips Chips & Videoclips i Brkovi) kao i domaće mlade DJ snage.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.