Članovi AK Mihovil i AKK Rogoznica solidni na Medena kronometru

Članovi AK Mihovil nastupili su protekle nedjelje na Kronometru Medena kod Trogira, prvoj utrci sezone koja se bodovala za Regionalno prvenstvo regije jug. Najbolji rezultat za šibenski klub ostvarili su Joso Juričev Mikulin i Edi Mikulandra koji su osvojili treće mjesto, dok je Đorđe Studić morao odustati zbog kvara na motoru. Uz automobiliste, za AK Mihovil po prvi put na jednom natjecanju nastupila je i njihova karting sekcija iz Cina Racing Karta, i to sa četiri vozača. S obzirom da je ova sekcija tek u razvojnom periodu, nastupili su više promotivno, ali su svejedno svojim vozačkim vještinama zadivili publiku.

ODUŠEVILA 12-GODIŠNJA TINA CRLJEN

To se posebno odnosi na 12-godišnju Tinu Crljen koja je osvojila pehar za najbrže odvožen krug. Uz nju još su nastupili Antonio i Ivica Klisović, a karting tim predvodio je Bojan Cinotti.

Na istom natjecanju nastupili su i članovi AKK Rogoznica, što je bila prva utrka ovog novoosnovanog kluba. Tako je Josip Todorović osvojio drugo mjesto u ukupnom poretku te prvo mjesto u klasi 6, Ante Čudina bio je drugi u klasi 3, isti uspjeh ostvario je Ante Gracin u klasi 4, Ivan Lovrić bio je deseti u klasi 4, dok je Stipe Todorović u istoj klasi zauzeo drugo mjesto. Kažimo kako se druga kronometar utrka regije jug vozi za dva tjedna u Omišu.

kronometar-rogoznica-web

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.