CMC festival ostaje u Vodicama

Grad Vodice i Autor d.o.o. iz Zagreba potpisali su novi ugovor o poslovnoj suradnji kojim produžuju Vodicama domaćinstvo CMC festivala za naredne četiri godine.
Tako će ove, kao i prethodne četiri, petkom i subotom sredinom lipnja, Vodicama odjekivati zabavne melodije i dobro raspoloženje na zadovoljstvo Vodičana, ali i brojnih gostiju koji će posjetiti Vodice privučeni koncertima renomiranih hrvatskih glazbenika i popratnim događanjima.

HLADNO PIVO I MAJKE

Dogovoreno je i da ovogodišnji CMC festival bude sastavljen od tri cjeline: koncerata, festivalske večeri i završnog koncerta, uz veliki broj popratnih sadržaja, promocija, događanja, tiskovnih konferencija, raspoređenih u dvije večeri i tri dana.
Prve je večeri planirano održavanje dva koncerta na dvije pozornice. Na velikoj će se održati vrhunski koncert. Dosad su u tom terminu nastupili Crvena Jabuka, Hladno Pivo, Goran Bare i Majke te Parni Valjak, a tko će to biti ove godine još je uvijek tajna.
Na manjoj pozornici odvijat će se zabavni program naziva Klapa protiv tambure. A to je tek zagrijavanje za glavno zbivanje idućeg dana.

KONCERT IZNENAĐENJA

Na subotnjoj festivalskoj večeri nastupit će najmanje 24 velikih imena hrvatske estrade, izvodeći svoje najslušanije hitove uživo. Dinamična izmjena izvođača, domišljati i simpatični voditeljski dvojac, dobra gastro ponuda i atraktivnost vodičke rive garantiraju veselo raspoloženje i nesvakidašnji provod. Ali ni to nije kraj…

cmc festival 2012.
Za završnicu Festivala zakazan je koncert uživo. U protekle četiri godine na tim smo koncertima uživali u nastupima Novih Fosila, Hari Rončevića, Mladena Grdovića i Borisa Novkovića, a tko će to biti ove godine neka ostane iznenađenje!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.