Besplatne radionice

Coca-Colina podrška mladima i u Šibeniku, dvodnevne radionice ovaj četvrtak i petak

Besplatne dvodnevne radionice Coca-Colinog programa pomoći mladima održat će se ovaj četvrtak i petak u Šibeniku. Mladi koji se prijave na radionice imat će priliku naučiti nove životne i poslovne vještine koje će im pomoći u isticanju na tržištu rada.

Coca-Colin program pomoći mladima počeo je s djelovanjem još od 2017. godine, održane su brojne radionice diljem Hrvatske, a kroz program je prošlo tisuće mladih. Prvi dan programa je namijenjen stjecanju poslovnih vještina koje uključuje upravljanje projektima, pregovaračke i prodajne vještine, a drugi dan stjecanju spoznaja iz osobnog razvoja i razumijevanje sebe te komunikacije, interakcije i umrežavanja.

 

Na kraju programa polaznici će dobiti potvrde o završenoj obuci i životopisi će im ostati u bazi podataka partnera projekta – Grupe Selectio koja je vodeća grupacija na području upravljanja ljudskih potencijala.

Mladi se mogu prijaviti i na mrežnim stranicama Coca Cole HBC Hrvatska.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.