Dan županije: Akcija ‘Odaberi sport’ u subotu na šibenskoj rivi

Povodom Dana županije, članovi čak 21 šibenskog sportskog kluba će u subotu 17. svibnja ispred zgrade Županije i na šibenskoj rivi demonstrirati svoje sportove.

– Bit će tu svega, od automobilizma, motociklizma, atletike, rukometa, nogometa, košarke, svih onih sportova koji se mogu demonstrirati na otvorenom. Naravno, vaterpolisti i kuglači neće doći, iz razumljivih tehničkih razloga. Cilj akcije je djeci i svim građanima približiti sport kao nešto zabavno i zdravo- kaže Ante Tanfara, predsjednik Zajednice sportova Šibensko-kninske županije, koja je glavni organizator događanja.

Pridružit će im se i policajci.

– Na rivi ćemo vezati naše plovilo, a interventni policajci demonstrirati će borilačke vještine. Na dva štanda predstavit ćemo građanima tehniku i opremu temeljne i interventne policije- kaže Sanja Baljaks iz PU šibensko-kninske.

Ako bude padati kiša, akcija će se odgoditi za sedam dana. U vrijeme trajanja akcije, nekih sat i 45 minuta, promet na rivi biti će zatvoren.

Tanfara je najavio i proglašenje najboljih županijskih sportaša za 2013. godinu, koje će se održati u HNK Šibenik u petak 16. svibnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.