Danas slavimo blagdan sv. Mihovila Dan grada Šibenika

Na sam blagdan svetog Mihovila u 8 sati Šibenska narodna glazba svirat će budnicu kroz grad. Potom u 9 sati slijedi polaganje vijenaca i odavanje počasti hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata kod Spomen križa na Gradskom groblju Kvanj.

Svečana procesija Kalelargom i rivom je od 10 sati. Sveta misa na Trgu republike Hrvatske počinje u 11 sati, a Šahovski klub Šibenik u klupskim prostorijama od 10 sati organizira prigodni brzopotezni turnir. U 9. 30 sati započinje drugi dan košarkaškog turnira Kup Šibenika u OŠ Vidici koju organizira ŠK Dražen Petrović, a u šibenskoj luci, u 12.30, starta jedriličarska regata sv. Mihovila.

U park šumi Šubićevac u 15 sati u sklopu projekta „Grad Šibenik-prijatelj djece“ održat će se „Trka za moj grad“.  Organizatori su Grad Šibenik, Županijski savez školskih sportskih klubova, Društvo Naša djeca Šibenik, vrtići, osnovne i srednje škole grada Šibenika.

Svim sugrađanima čestitamo Dan grada!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.