Dani otvorenih vrata Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’

Centar za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ obilježava 46. godišnjicu svoga rada. Tim povodom, danas i sutra Centar organizira dane otvorenih vrata. Danas su na igralištu Centra održani sportski susreti – štafetne igre i poligon učenika Centra ‘Šubićevac’ i gradskih vrtića: Vjeverica, Ciciban, Šibenski tići i Osmijeh.

-Jutro nam je prošlo u igrama, plesu, pjesmi, veselju, a naravno i sportskom duhu. Ukupnom zbiru bodova pobjedu je odnio vrtić Osmijeh. Svim natjecateljima čestitamo na sudjelovanju, srdačnosti i veselju kojima su upriličili početak slavlja – poručuju iz Centra Šubićevac.

centar subicevac

Sutra, 15. svibnja nastavljaju proslavu sa slijedećim  programom.

–  Druženje će započeti  sportskim susretom sa učenicima iz prijateljske ustanova iz Centra za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonaći’, koji će igrati nogomet, stolni tenis i potezanje konopa. Potom priredba za roditelje i uzvanike, te otvorenje izložbe učeničkih radova iz likovne i tehničke kulture u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ u 13 sati. Voditelji i autori izložbe su profesori Zlatko Živković i Marijana Matuša s učenicima Centra-najavljuju iz Centra.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.