Djeca nam do škole hodaju po cesti

Mnoge probleme imaju naselja Dubrava i Rakovo Selo, ali jedan od gorućih je gradnja nogostupa duž glavnih prometnica u tim mjestima.
– Promet našim područjem je itekako gust. Kroz veći dio Dubrave, uz osobne automobile, prolaze i mnoga teretna vozila koja se kreću uglavnom od pravca kamenoloma ‘Lavčević’, a u novije vrijeme, otvaranjem ceste prema industrijskoj zoni Podi, dolaze nam i iz tog pravca – žale se mještani Dubrave i Rakovog sela.

DJECA I AUTOMOBILI

– Tim istim kolnikom po kojem vozači često divljaju, odvija se kompletan pješački promet, a što je najopasnije, tim kolnikom djeca svakodnevno odlaze u školu i na igralište – tvrde mještani, pitajući šibensku Gradsku upravu kada će se taj problem riješiti.

-Zar netko treba poginuti da dobijemo prijeko potrebnu pješačku zonu – pitaju se stanovnici dubravskog kraja koji su već u nekoliko navrata podsjećali na ovaj problem.

Svi ekscesni slučajevi bit će riješeni

U Gradu Šibeniku tvrde da su upoznati s problemom Mjesnog odbora Dubrava.
– Grad Šibenik u svojim administrativnim granicama ima veliki broj sličnih zahtjeva, a u održavanju nerazvrstanih cesta planirani su i pješački nogostupi. U prijedlogu proračuna za iduće trogodišnje razdoblje (2014.-2016.) svi ekscesni slučajevi bit će riješeni – kratka je bila Ana Gojanović-Rakić, pročelnica Ureda gradonačelnika.

.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.