Djelatnici AS-Eka ponovno na Dobriću: Šibenčanki oduzeli osam mačaka

Djelatnici tvrtke AS-Eko uz pratnju policijskih službenika jutros su ponovno pokucali na vrata starije Šibenčanke, otprije poznate po zanemarivanju životinja, u stanu na Dobriću. Kako doznajemo od direktora AS-Eka Damira Vrvila, postupali su po sudskom nalogu, a iz stana su oduzeli osam mačaka. Ovog puta Šibenčanka nije pravila nikakve probleme, podsjetimo, prošle je jeseni iz njezinog stana oduzeto 2o-ak mačaka nakon čega je na Dobriću uslijedila prava drama. Šibenčanka je uzela kantu benzina te prijetila da će se zapaliti nakon čega se dala u bijeg, no policijski službenici ubrzo su je pronašli i pritvorili.

dobric

dobric_macke

Vrvilo ističe kako će  se ovaj slučaj i dalje ponavljati zbog čega krivima i odgovornima smatra djelatnike Centra za socijalnu skrb.

-Priča s tom ženom je konstantni problem, a Centar za socijalnu skrb zatvara oči. Oni su krivi i odgovorni jer je ta žena nesposobna da se brine o sebi zbog čega ugrožava zdravlje i živote svojih susjeda. To vam je kao da u stanu imate poplavu i da stalno ispumpavate vodu, a ne zatvorite glavni ventil – kaže Vrvilo.

Trgovci i ugostitelji na Dobriću i jutros su ponovili kako od nepodnošljivog smrada koji se širi iz stana u kojem žena živi ne mogu normalno funkcionirati te da se konačno tom problemu treba stati na kraj.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.