Do kraja tjedna novi, povoljniji natječaj za zakup ugostiteljskog objekta na Banju

Grad Šibenik do kraja ovog tjedna raspisat će novi javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora na plaži Banj. Natječaj ipak neće imati iste uvjete kao prethodni koji je doživio potpuni fijasko jer nije pristigla niti jedna jedina ponuda.

Kako doznajemo u Gradskoj upravi, u novom natječaju brisat će se stavka koja je, uvjereni su, odbila ugostitelje, a ta je da koncesionar objekta na Banju na sebe preuzme obvezu dovršetka radova. Naime, u propalom natječaju tražilo se da ugostitelj sklopi ugovor s izvođačem radova na plaži Banj te preuzme na sebe obvezu dovršetka radova (bez prava na povrat uloženog novca!), a pretpostavlja se kako je riječ o cifri od oko 700 tisuća kuna. Prema novom natječaju, Grad Šibenik će sam dovršiti radove na objektu, no ostaju uvjeti da će se zakupac morati skrbiti o javnoj površini oko objekta, a ostaje i ista cijena najamnine, 15 tisuća kuna mjesečno plus PDV.

Podsjetimo, riječ je o novoizgrađenom objektu na novoj gradskoj plaži u kojem će biti smješten ugostiteljski objekt, ukupne površine oko 400 metara četvornih. Objekt ima prizemlje i kat s terasom, te galeriju od tridesetak metara četvornih. Namjena prostora je caffe bar, snack bar ili fastfood, s mogućnošću otvaranja noćnog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.