Dok ATP čeka policijski izvještaj, vozač koji je udario Šibenčanku s djetetom i dalje vozi

– Svaka priča ima dvije strane, pa je tako i naš djelatnik nama danas iznio svoju. On tvrdi da je bio izazvan od strane njenog supruga koji je udario njega, a priznaje da je fizički nasrnuo na dotičnu. Policiji je upućen zahtjev za zapisnikom o navodnom incidentu 25-godišnjakinje i našeg djelatnika, a tek kada isti dobijemo, moći ćemo prikladno reagirati, odnosno sankcionirati vozača prema Pravilniku o disciplinskoj odgovornosti. Do tada i dalje radi – rekao nam je danas Goran Žurić, komercijalni direktor šibenskog ATP-a, dan nakon što je Šibenski portal objavio ispovijest 25-godišnje Šibenčanke.

Kako nam je rekla, vozač u službi je, zbog nesuglasica oko krivca manje prometne nezgode u kojoj su oboje sudjelovali, udario dok je u ruci držala svoje malodobno dijete.

– On je naš djelatnik odnedavno i do ovog događaja, nikad s njim nismo imali problema. Iako je bio u službi, sve se dogodilo izvan autobusa, a ne unutar njega. Iz toga proizlazi da je to učinio kao fizička osoba – objasnio je Žurić.

Iako je za Šibenski portal Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske već jučer potvrdila da je do fizičkog nasrtaja na 25-godišnjakinju tom prilikom došlo, a nije nam potvrdila i vozačevu verziju priče, na epilog ćemo, izgleda, pričekati još neko vrijeme.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.