Dolac- budi u điru: Vinyl i Whatta band ovog vikenda u Docu

Još jedan glazbeni vikend u Docu počinje večeras (petak, 8. kolovoza) na štekatima Domina, Point bara i Down Towna. Tamo od 22 sata nastupa grupa VINYL, vrhunski band koji čine vrsni hrvatski glazbenici: Danko Krznarić (Positivo), Mario Kopečki (Positivo), Drago Lokas (Positivo), Hrvoje Rupčić (Cubismo, Positivo). Nastupaju od 22 sata. A ulaz je besplatan.

U subotu, 9. kolovoza potom se održava još jedan koncert u organizaciji udruge ‘Dolac – budi u điru’, Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika te uz potporu Gradskog parkinga. Ovog puta ugostit ćemo Whatta band, grupu koja svira najsvježije svjetske hitove koje možete čuti na svim radio postajama, obogaćene vlastitim aražmanima i koreografijama. Plesni su i razigrani, a uz njihov repertoar funka, popa, r’n’b-a i rocka, ne možete ostati ravnodušni. Na vama je samo da se prepustite i plešete! Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je slobodan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.