Dorina je najkvalitetnija čokolada prema odabiru potrošača

Rezultati istraživanja kvalitete proizvoda provedenog među potrošačima na nivou Hrvatske donijelo je priznanje čokoladi Dorina veliko priznanje. Mišljenje je potrošača kako je, zahvaljujući svojoj stoljetnoj tradiciji, autentičnom okusu i provjerenoj recepturi, čokolada Dorina iza sebe ostavila mnoge popularne brendove.

Ovo priznanje još je jedna potvrda neupitnog ugleda Kraševe omiljene domaće čokolade stoljetne tradicije, koja se pod imenom Dorina na tržištu nalazi od 1997. godine.

Kao jedan od najvećih Kraševih brendova, podsjetimo, Dorina u svojoj paleti nudi četrdesetak različitih okusa. Današnja receptura Dorina čokolada temelji se na originalnim recepturama s početka dvadesetog stoljeća, poboljšanim novim tehnološkim dostignućima.

VODEĆI IZVOZNI PROIZVOD

Dorina je i jedan od Kraševih vodećih izvoznih proizvoda. Danas čokolade Dorina možemo naći na policama u svim zemljama bivše Jugoslavije, u Češkoj, Slovačkoj, mnogim zemljama istočne i srednje Europe, ali i u SAD-u, Kanadi i Australiji.

Medalja QUDAL za najkvalitetniju čokoladu u Hrvatskoj posljednja je u nizu brojnih Dorininih nagrada, a potvrdu njezina statusa donosi i izbor brojnih vjernih potrošača, koji se uz užitak odlučuju za – kvalitetu.

Kažimo kako je Kraš prvi proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi i među prvima na svijetu. Kraš, odnosno tadašnja tvornica Union, od 1911. godine proizvodi industrijsku čokoladu zahvaljujući Juliju Konigu i Slavoljubu Deutschu koji su pokrenuli vlastitu tvornicu bombona i čokolade. Već od samog početka slastice primaju najveće priznanje – Kraš postaje carski i kraljevski dobavljač bečkog dvora, a  prvu titulu čokoladnog majstora stekao je Pavao Kapetanić koji je iz Požege došao raditi u Zagreb.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.