Drama u Tisnom: Došao s namjerom da ubije oca i maćehu

Jučer dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Vodice je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da je 40-godišnjak iz Zagreba na štetu svog 64-godišnjeg oca  i 61-godišnje pomajke oboje iz Zagreba s boravištem u Tisnom počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju.

Osumnjičeni je zbog narušenih obiteljskih odnosa dana 13.09.2013. oko 21,00 sati iz Betine došao u Tisno s namjerom da usmrti navedene i tom prilikom je u vikend kući zatiče oštećene te nožem istim zadaje više ubodnih i reznih rana po tijelu. U dovršenju ovog kaznenog djela osumnjičenog je spriječio njegov otac koji ga je uspio savladati i zadržati do dolaska policije. U OB Šibenik za oboje oštećenih je utvrđeno da su zadobili teške tjelesne ozljede i zadržani su na liječenju u OB Šibenik. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je sinoć u 21,00 sati predat pritvorskog nadzorniku-stoji u policijskom izvješću.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.