Festival lavande na gospodarstvu AgroPrižba na Srimi

Na poljoprivrednom gospodarstvu Prižba na Srimi ovog petka, 21. lipnja održat će se 3.festival lavande.  Osim berbe ove mirisne bilje, tijekom jutra bit će organizirano i nekoliko predavanja.  Uz destilaciju ulja lavande prvo predavanje održat će Milan Milković, potom će biti prezentirani proizvodi šibenske Sapunoteke, masterchef Zdravko Kalabrić pokazat će kako lavandu koristiti u kuhinji, a na kraju će umjetnica Marija Čubrić okupljenima pokazati kako od lavande napraviti miomirisne ukrase.

Organizatori Festivala lavande su Magtours, AgroPrižba i Pučko otvoreno učilište Libar na kojem  sudjeluju njihovi djelatnici.

-Svake godine organiziramo druženje djelatnika spomenute tri tvrtke kao svojevrstan teambuilding, no nastojimo uvijek imati i socijalnu notu pa će nam se ove godine pridružiti štićenici Roman obitelji – kazala nam je Katarina Barić iz PUO Libar.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.