Festivalski Šibenik ponovno domaćin Supertoon-a

Prošlogodišnje izdanje Supertoona u festivalskom gradu Šibeniku pokazalo se kao izvrstan potez koji je doveo do trenutne simbioze energije grada domaćina i novog festivala. Sjajna suradnja rezultirala je sa šest dana u kojima je grad živio animaciju i sve ono što ona donosi. Festival se dogodine ponovno održava u Šibeniku, a datumi su već poznati. Sljedeće, 4. izdanje Supertoona početi će u nedjelju, 27. srpnja i trajati do petka, 1. kolovoza 2014. na čak šest šibenskih lokacija.

-Pripreme za četvrti Supertoon su krenule i već sada svima ljubiteljima animacije (i onima koji će to tek postati) obećavamo da ove godine u Šibenik dolazimo s dosad najbogatijim i najobimnijim programom na još više lokacija. Povećati će se broj natjecateljskih kategorija – umjesto dosadašnje tri kategorije (kratkometražni animirani filmovi, animirani filmovi za djecu i mlade i animirani glazbeni spotovi), organizacijski odbor je u cilju prezentavcije i popularizacije različitih  primjena animacije te razvoja istih odlučio dodatno proširiti natjecateljske kategorije za još dvije i to na animirani reklamni filmovi i animirane uvodne špice-najavljuju organizatori.

Festival će predstaviti organizatori Petar Trebotić, Ivan Klepac  i  Slave Lukarov na press konferenciji ovog četvrtka, kada ćemo doznati sve novine 4.izdanja festivala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.