Finale ‘policijskog’ humanitarnog turnira

Na turniru su sudjelovale profesionalne i amaterske nogometne ekipe iz Šibensko-kninske Županije. Dana 26. travnja je završen prvi i drugi dio  turnira, odnosno završen je turnir unutar ove Policijske uprave, a pobjednik turnira je ekipa Postaje pomorske policije Šibenik, drugo mjesto ekipa Policijske postaje Šibenik i treće mjesto ekipa Interventne jedinice policije.

U kategoriji veterana, prvo mjesto je osvojila ekipa Interventne jedinice policije Šibenik pobijedivši ekipu Odjela policije, dok je treće mjesto osvojila ekipa Croatie pobijedivši ekipu Banzoga.

Jučer, 7.svibnja, završen je četvrtfinalni i polufinalni dio turnira, a u polufinalnim susretima između ekipa Antihangar i Fjaka bar pobijedila je ekipa Antihangar, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici između NK Dubravice i NK Bilice, pobijedila ekipa NK Dubravice.

Danas, 8.svibnja, s početkom u 19 sati se na otvorenom igralištu sportskog centra „Marinko Kardum“ Policijske uprave šibensko-kninske odigravaju finalne utakmice za treće mjesto između ekipe Fjaka bar i NK Bilice, te u 19.30 sati za prvo mjesto između ekipa Antihangar i NK Dubravice, nakon čega će se u prostorijama kluba IPA Šibenik najuspješnijim ekipama uručiti medalje,pehari i diplome u svim kategorijama (policijski, veteranski i juniorsko-seniorski), a obitelji Branka Mikelića će biti uručena prikupljena sredstva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.