‘Forumaši’ pozivaju: Na izborima za Europski parlament zaokružite Šibenčane!

Šibenski građanski forum uoči izbora za Europski parlament pozvao je sve svoje simpatizere i građane da se odazovu izborima ove nedjelje, 14. travnja. Podsjećaju kako u glasanju za liste kandidata za Europski parlament – pri čemu se osim zaokruživanja imena liste kojoj se želi dati glas, na ovim izborima građanima daje mogućnost da na toj istoj listi zaokruže i pojedinačno ime onog kandidata kojeg žele vidjeti u EU parlamentu – i tako daju tzv. ‘preferirani glas’.

– Imajući to na umu, pozivamo Šibenčane da, ukoliko glasuju za listu kandidata za Europski parlament koalicije SDP-HNS-HSU koju predvodi upravo Šibenčanin Tonino Picula, na toj listi dodatno zaokruže ime gospodina Picule. Ujedno, naše sugrađane koji će podržati listu HDZ, HSP dr. Ante Starčević, Bloka umirovljenici zajedno za Europski parlament – pozivamo da na toj listi dodatno zaokruže ime gđe Ivane Maletić, rođene Nakić – također Šibenčanke. Glasajmo za Šibenčane u Europskom parlamentu – poručuju ‘forumaši’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.