FOTO: Antonija Mišura priključila se humanitarnoj kampanji ‘Život je lip’

Lijepa šibenska košarkašica Antonija Mišura odazvala se danas humanitarnoj kampanji ‘Život je lip’ za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti. Antonija je u Udruzi žena ‘Sveti Antun’ isprobala dizajnerski osmišljene odjevne predmete i dodatke, a posebno su je oduševile igračke koje su ponuđene na prodaju u sklopu akcije ‘Život je lip’.

zivot je lip2

-Uvijek sam spremna pomoći kada su u pitanju humanitarne akcije, a posebice kada je u pitanju pomoć djeci. Nadam se da će Šibenčani prepoznati ovu kampanju i kupovinom ovih zanimljivih predmeta pripomoći Udruzi ‘Sveti Antun’ koja skrbi o teško bolesnoj djeci – kazala nam je Mišura.

zivot je lip5

Ukoliko ste i vi spremni pomoći mališanima nad čije se živote nadvio crni oblak bolesti, podsjećamo kako će Udruga žena štand s proizvodima ‘Život je lip’ imati večeras od 21 sat ispred pivnice ‘Liro’, a moći ćete ih pronaći na Terraneo festivalu koji počinje 7. kolovoza.

Alisa Kedžo Gulin, iz ‘Svetog Antuna’, zahvalila se Antoniji što je uvijek spremna pomoći, a napomenula je kako Udruga, nakon ljetne stanke, s terapijama započinje od 1. rujna.

zivot je lip7

zivot je lip1

-Udruzi su se javila i nova djeca, a sa svima će raditi logoped, defektolog i fizijatar, a nastavljamo i suradnju s udrugom ‘Četiri šape’ i rehabilitacijom djece kroz radnu terapiju s psom.  – napomenula je Kedžo Gulin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.