FOTO: Antonio Čoga i Jure Šarić zlatni, Antonia Papak i Antonija Rupić brončane na Inter City regati

Pet posada šibenske Krke, pod vodstvom trenera Radečića i Krasića, sudjelovalo je proteklog vikenda na tradicionalnoj Inter City Regati u Zagrebu. S natjecanja, koje je, između ostalih, poslužilo i kao prilika za još jedno odmjeravanje snaga hrvatskih juniora, odnosno, kao još jedan test njihove spremnosti za buduće nastupe na domaćoj i međunarodnoj sceni, šibenski veslači i veslačice vratili su se bogatiji za jedno zlatno i jedno brončano odličje.

vk krka 2

Do najsjajnije medalje došli su Antonio Čoga i Jure Šarić osvajanjem prvog mjesta u juniorskom dvojcu bez kormilara, dok su se broncom okitile juniorke Antonia Papak i Antonija Rupić u dvojcu na pariće.

vk krka 3

Solidna četvrta mjesta osvojili su, pak, Andrija Šupe u juniorskom samcu, Luka Gojanović – Rakić i Jakov Koštan u dvojcu na pariće za mlađe juniore, te Nino Perišić u kadetskom skifu.

vk krka 4

vk krka 5

vk krka 6

Već idućeg vikenda pred mladim Krkašima nov je ispit – jaka međunarodna regata ‘Trofej Beograda 2014.’, koja će se održati na Adi Ciganliji i koja će poslužiti kao još jedna provjera uoči Europskog prvenstva, koje će se 24. i 25. svibnja održati u belgijskom Hazewinkelu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.