FOTO: Bajkeri uživali u ljepotama naše županije

Vozeći se autoputom u jednom trenu osjećali smo se kao u pjesmi grupe Divljih jagoda ‘Motori’. Naime, skupina bajkera protutnjala je na svojim prekrasnim motorima pored nas. U glavi su nam se odmah zavrtjeli slijedeći stihovi … ‘U daljini čuju se kao gromovi,  auto putem prolaze kao vjetrovi’.

moto 8

moto1

Skupinu simpatičnih bajkera zatekli smo na naplatnim kućicama Šibenik. Tridesetak ljubitelja limenih ‘igračkica’ i brzina u našu županiju dovela je njihova standardna đirada, ali i jedna humanitarna akcija u susjednoj nam BiH.

moto 7

 

moto2

Na putu iz svojih gradova samo su u prolaz, pa su se odlučili za posjet Šibeniku, koji im je kako kažu bio jedna od zanimljivijih destinacija. U koloni smo vidjeli različite tablice iz  Hrvatske, BiH, Njemačke i Austrije .. odlučili smo im prići i saznati što ih je dovelo u naše krajeve.

moto 6

-U prolazu smo, osim što volimo putovati na našim limenim ljubimcima imali smo povod za prolazak kroz šibensko-kninsku županiju. Naime, mi smo udruženje ‘Eurobikera’ koje je osnovano 2003.godine, organizirali smo humanitarnu akciju za Kantonalnu bolnicu u Livnu i Dom zdravlja u Srebrenici.

moto 4

Radi se o opremi koju ćemo donirati ovim ustanovama iz razumljivih razloga. Prijevoz prikupljenih donacija organiziralo je njemačko bajkersko udruženje’ Biker Brummi Hilfe’  koj je član Eurobikerske organizacije.

moto 5

Šibenik nam je veoma zanimljiv i lijep grad, pa smo se odlučili spustiti s autoputa i popiti piće i nastaviti naš put prema Livnu-kazao nam je jedan od predvodnika kolone i motorista.

moto

‘Izlizane treperice, jakne, čizmice.. usijane kacige, kožne torbice..’ opisali smo ih stihovima od glave do pete.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.