FOTO: Balerine tete Sokole oduševile na baletnom gala koncertu

Baletni studio ‘Collegium musicum’ koreografkinje Sokole Draganić Vrančić u utorak navečer u šibenskom kazalištu održao je baletni gala koncert. Riječ je o godišnjoj produkciji polaznica najstarijeg plesnog studija na ovim prostorima u kojoj je nastupilo 60-ak malih i velikih balerina.

balet1

Balerine su na ‘daskama koje život znače’ pokazale svu svoju gracioznost na glazbu Beethovena, Chopina, Schuberta, Čajkovskog…I ovog puta publici su se najviše svidjele najmlađe polaznice koje su bile naprosto neodoljive u točkama ‘Vježbe pokreta’, ‘Ples maca’ i fragmentu baleta ‘Trnoružica’.

balet2

Treba svakako spomenuti i dugogodišnju plesačicu šibenskog baletnog studija Ivanu Erak-Jerkin koja je u svojoj etidi pokazala da suvereno vlada podijem na vršcima prstiju. Kao i svake godine, nastup je dodatno začinila rapsodija boja i kostima koje je pomno odabrala Sokola Draganić Vrančić, koreografkinja koja već 60 godina svojim radom obogaćuje kulturni život u Šibeniku.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.