FOTO: Bjegunac se predao policiji, predao je i pištolj, mahao je Vodičanima

Gotova je kriza kod vodičkog rotora, bjegunac iz zadarskog zatvora, 22- godišnji Ivan Makijenko, predao se policiji. Bio je gol do pojasa, ali to je standardna policijska procedura u takvim situacijama. Policiji je predao i pištolj, premjestili su ga u policijsko auto, iz kojeg je Makijenko mahao ‘brdu’ Vodičana koji su se okupili oko rotora.

makojenko111

– Predao se 22- godišnjak iz Dubrovnika koji je pobjegao iz bolnice u Zadru gdje je otpremljen iz zadarskog zatvora. Kod sebe je imao pištolj kojeg je dragovoljno predao. Je li imao još kakvo oružje, utvrdit ćemo nakon očevida Renault Kangooa u kojeg smo ga zaustavili kod rotora u Vodicama. Imali smo saznanja da je on u tom automobilu, pa smo ga pokušali zaustaviti kod šibenskog mosta, ali smo procijenili da bi taj potez bio opasan i za bjegunca i druge sudionike u prometu. Zato smo ga zaustavili tu kod rotora. Bjegunac je prebačen u policijsku postaju u Vodicama – rekla je po završetku krize Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.makojenko333

vodicani111

policija na terenu bjegunac iz zadra3

policija na terenu bjegunac iz zadra5

marica kosor

policija na terenu bjegunac iz zadra

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.