FOTO: Bogata obitelj Gies posjetila Slapove Krke, snimali za potrebe svoje TV emisije

Bogata njemačka obitelj Gies, zvijezde popularnog njemačkog reality showa,  posjetila je popodne  Nacionalni park Krka. Nakon što su ovo ljeto obišli Dubrovnik i Korčulu, njemački  milijarderi zaustavili su se na Slapovima Krke, gdje su  prirodne ljepote snimali za potrebe svoje TV emisije.

np krka njemacka obitelj Gies4

Robert i Carmen, te njihove kćeri Davina Shakira i Shania Tyra TV zvijezde su dokumentarnog reality showa o ekskluzivnim putovanjima diljem svijeta, koji se redovno redovno na njemačkom programu RTL2. Emisija ruši rekorde gledanosti u Njemačkoj.

np krka njemacka obitelj Gies6

Obitelj se opisuje  kao’super bogatu’ koja ima sve o čemu ljudi mogu samo sanjati  : prekrasan penthouse u Monacu, prekrasan dvorac u  St. Tropez i prestižnu kuću za odmor u Kitzbühelu.

np krka njemacka obitelj Gies2

Dokumentarni reality show ‘- Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie!’prati ove  zabavne likove u svom uzbudljivom svakodnevnom životu i njihovom  putovanju oko svijeta.

np krka njemacka obitelj Gies10

np krka njemacka obitelj Gies3

np krka njemacka obitelj Gies1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.