FOTO: Čista Velika pokazala veliko srce na humanitarnom koncertu za Antu Ledenka

Humanitarni koncert “POMAŽEMO ZAJEDNO ANTI LEDENKU” koji boluje od neizlječive Kronove bolesti i Celijakije uspješno je održan jučer u sportskoj dvorani Čista Velika.

Više od 400 posjetitelja koncerta iz Čiste Velike i okolnih mjesta pokazalo je kako imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći.

cista_velika_koncert

Uz odličnog voditelja Borisa Čubrića nastupili su Djoni Gitara, Nera Ban, Boris Krivec, Alen Slavica, Banana Bend, Zaratino bend, Klapa Bunari, Klapa Barone, Ivo Amulić, Klapa Dišpet, Klapa Pergular i Klapa Romansa.

amulic_cistavelika

cista_velika_koncert2

Organizator ovog humanitarnog koncerta je udruga Pravi Kontakt iz Šibenika koja ima dugogodišnje iskustvo u humanitarnom radu, a do sada su organizirali 3 humanitarna koncerta, prvi 2012. god. za četverogodišnjeg dječaka Ivana Klisovića koji boluje od karcinoma, drugi 2013. godine za 18. godišnju Mateu Laštro koja boluje od cistične fibroze i treći 2014 . godine u mjesecu ožujku za šibenske beskućnike.

IZVOR/FOTO: InfoVodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.