FOTO: Ekipa Banj osvojila prvo mjesto na Jadranskim igrama

Sunce, kršni momci koji se valjaju po pijesku, dobra glazba, pregršt odlične energije i Jadranske igre – sve smo to jučer tijekom dana imali prilike vidjeti na predivnoj gradskoj plaži Banj u Šibeniku gdje je po prvi puta u svojoj povijesti održana najbolja ljetna zabava na Jadranu.

banj1_

Kada se spoje ragbi i Jadranske igre, provod mora biti fantastičan,a  to dokazuje i jučerašnji dan u Šibeniku. Povodom svojeg trećeg rođendana, Ragbi klub Šibenik organizirao je Beach rugby turnir na kojem su se natjecale ekipe iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a neke su nam se po završetku turnira pridružile na Jadranskim igrama. Ragbi klub Sinj (Sinj), Ragbi klub Šibenik Šibenik) i Med Medeni – Ragbi klub Vilani (Krasica, Rijeka) natjecali su se protiv dobro raspoloženih domaćih ekipa 08 Forza Šibenik i Banj Šibenik u igrama leteći vaterpolo, mošarka, ribarske kašete, utrka magaraca te potezanje konopa.

banj6-

Unatoč tome što su gotovo sve ekipe po prvi puta nastupale na igrama, jako su se dobro snašli te su se uživili u naše igre. Najspretnija je ipak od svih bila ekipa Banj iz Šibenika, koja je slavila sa ukupno osvojenih 40 bodova. Drugoplasirana je bila ekipa 08 Forza Šibenik, a treće su mjesto osvojili ragbijaši iz Rijeke, ekipa Med medeni. Ključna je i ovog puta bila posljednja igra, potezanje konopa, u kojoj su svoje medalje izborile drugoplasirana i trećeplasirana ekipa iz Šibenika.

banj2_

Kada sve sumiramo – jučerašnji događaj u Šibeniku prošao je odlično, što se najbolje vidjelo po sretnim i zadovoljnim licima naših natjecatelja koji su i ovog puta pokazali pravi sportski duh. Sretni smo i zbog toga što su se igre održale na isti dan kao i ragbi turnir te što su nam se na našem terenu kasnije pridružile neke od ekipa sudionika turnira.

banj4_

banj_

Domaćinima čestitke na osvojenom prvom i drugom mjestu, trećeplasiranoj ekipi iz Rijeke čestitke na bronci te se nadamo da ćemo ih još koji puta vidjeti na našim igrama, dečkima iz Sinja hvala što su bili odlični navijači, iznimno raspoloženi za ples i zabavu, ekipi Ragbi kluba Šibenik još jednom čestitke povodom njihovoh trećeg rođendana! Zabavili smo se, družili, uživali te se nadamo da i dogodine dolazimo u predivan Šibenik na druženje s našim najdražim nam ekipama!

banj3_

IZVOR: jadranskeigre.com

FOTO: facebook Jadranske igre

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.