FOTO: Gnjusne slike u Težačkoj, otac i kći fekalije bacaju kroz prozor na ulicu!

Već duže vremena susjedi problematične obitelji, koji žive na adresi Težačka 88, guše se u smradu, jer otac i kći bacaju fekalije direktno na ulicu.

tezacka

– Svako malo ulica je puna fekalija, koju oni bacaju direktno kroz prozor. Smrad je nepodnošljiv, pogotovo ljeti, a i strah nas je puštati djecu na ulicu da se ne bi zarazila. Susjedima jednostavno ne možemo izaći na kraj, u kuću nikog ne puštaju, ne znamo imaju li uopće sanitarni čvor i vode. Oni jednostavno trebaju pomoć, radi se o starcu kojem je zbog problema sa zdravljem amputirana noga te o njegovoj kćerki koja je sklona alkoholu. Često se svađaju, i u gluho doba noći, prijete jednom drugom i strah nas je da ne bi jedno drugom nešto loše napravili. Jednom  je ta žena pala sa stepenica, bila je cijela krvava, ali nije htjela ni s hitnom do bolnice. Bila je tu par puta i policija, ali bez ikakvog efekta su bili ti njihovi posjeti. Apeliramo na nadležne službe da tim ljudima pomognu- kažu zabrinuti susjedi iz Težačke ulice, koji su nam poslali i fotografije fekalija, koje, upozoravamo, nisu za svačiji želudac.

tezacka2

Komunalno redarstvo Grada Šibenika zaprimilo je primjedbe na problematičnu obitelj.

tezacka3

– Naša djelatnica nazvala je oca i kći, upozoreni su da prestanu s bacanjem fekalija na ulicu, ali ni mi zapravo ne znamo da li oni uopće žive u uvjetima dostojnima čovjeka, da li imaju vodu i wc. Ako se to nastavi, bit ćemo primorani tražiti sudski nalog za ulaženje u tu kuću. Obavijestit ćemo sve nadležne institucije, jer cijeli slučaj jako podsjeća na onaj sa Starog pazara, gdje je intervenirala i policija i socijalne službe. Taj stan je očišćen, a par koji je tamo živio adekvatno zbrinut- kaže nam voditelj službe komunalnog redarstva Bore Rončević.

tezacka1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.