FOTO: Gradonačelnik obišao početak radova na rekonstrukciji križanja u Bosanskoj ulici

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić i dogradonačelnik Danije Mileta obišli su jutros radove na križanju ulica Bosanske i Stjepana Radića.

bosanska222

– Ova rekonstrukcija ne znači samo uređenje jednog križanja, ona znači i uređenje skoro cijelog kvarta. Urediti će se nogostupi za pješake, parkirna mjesta, što je osobito važno jer tu u neposrednoj blizini imamo dvije škole, veleučilište, velik broj građana živi tu- rekao je gradonačelnik Burić.

bosanska333

Dogradonačelnik Danijel Mileta osvrnuo se na prigovore iz redova SDP-a kako bi na križanju bolje funkcionirao rotor.

bosanska444

– Kad ste u politici, uvijek nešto ima protiv, ma koliko to rješenje bilo dobro. Ali, tu za rotor jednostavno nema mjesta. Možda bi bio bolji za promet, ali bi patili pješaci, ne bi bilo mjesta za parking mjesta. Tako da je semaforizirano križanje najbolja opcija- rekao je Mileta.

bosanska555

Jutros su se radnici tvrtke Sarađen, izvođača radova, bavili rezanjem stabala na bijelom parkingu kod križanja. Bosanska ulica još je otvorena za promet, ali zatvorit će se za par dana, kad počinju obimniji radovi.

bosanska666

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.