FOTO: Gužve pred Županijom zbog legalizacije

Građanima se polako približava krajnji rok , 30. lipnja za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata. Zbog toga je danas pred zgradom Šibensko-kninske županije vladala nezapamćena gužva. Primijetili su to i u pisarnici Ureda župana te su odlučili reagirati.

zupanija2

zupanija3

GRAĐANI, NE ČEKAJTE U REDOVIMA

-Zbog povećanog obima posla, u pisarnici smo povećali broj djelatnika sa dva na četiri i donijeli odluku da će pisarnica raditi u subotu, 29. lipnja i nedjelju, 30. lipnja od 8 do 22 sata – kazao nam je pročelnik Ureda župana Novica Ljubičić. Duže radno vrijeme imat će i pisarnice u Kninu, Drnišu i Rogoznici koje će, pak, u subotu i nedjelju raditi od 8 do 15 sati.

-Apeliramo na sve građane da ne moraju čekati u redovima, jer obrazac za legalizaciju mogu skinuti s interneta, ispuniti ga i predati ga na Poštu do 30. lipnja – poručuje Ljubičić.

Svim bespravnim graditeljima koji su čekali zadnji tren za predaju papira za legalizaciju usuret je odlučio izaći i Grad Šibenik. Pisarnica Grada radit će svakog radnog dana do subote, 29. lipnja od 8 do 18 sati, a u nedjelju od 8 do 24 sata.

zupanija1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.